Profile
Architecture
Product Design
Contact
News
Studio Zoppini Associati
1
2
3
4
5
NUOVA DEGENZA NEUROCHIRURGICA CARLO BESTA
Il progetto prevede la realizzazione di un padiglione destinato alla degenza neurochirurgica. I moduli prefabbricati, in acciaio, saranno posizionati sulla copertura dell'attuale blocco operatorio, che verrà in tal modo valorizzato, anche grazie all'inserimento di un giardino pensile destinato ai bambini. L'area coperta sarà di 300 mq.
NEW NEUROSURGICAL PAVILION CARLO BESTA
The project involves the construction of a pavilion for the neurosurgical hospital. The prefabricated steel plates will be positioned on the roof of the operating theater, which will thus be enhanced, thanks to the inclusion of a roof garden for children. The covered area will be 300 square meters.
ARCHITECTURE: 2004 > TODAY      PREV | NEXT
>> DOWNLOAD PDF VERSION